Ingredients
- 160g of Pasta
- 200g of Swordfish
- 300g of Cherry tomatoes
- Taggiasca Olives
- 2 Tablespoons of Extra virgin olive oil
- Parsley
- Garlic
- Salt to taste.
Proceedings
Ricetta Pasta con pesce spada e pomodorini e olive
A super good one-pot fish dish, perfect for any occasion
The result is a really tasty one-pot seafood dish that is quite simple to prepare and is perfect for a meal with friends, nutritionist's word
Enjoy your meal and remember Always Loaded and Motivated!
RECOMMENDED ACCESSORIES FROM a tavola col nutrizionista. Visit our Store for all the deals!
Proceedings
1 Done | Taglia i pomodorini a metà e falli cuocere in padella con l'olio, l'aglio e aggiustando di sale |
2 Done | Nel mentre taglia il pesce spada a cubetti e aggiungilo in padella quando i pomodorini saranno ammorbiditi |
3 Done | Mescola bene, aggiungi una spolverata di prezzemolo e fai cuocere col coperchio |
4 Done | While you cook the pasta |
5 Done | Scolala al dente, aggiungi un po' di acqua di cottura in padella e aggiungi la pasta |
6 Done | Saltala due minuti col condimento, impiatta e condisci con del prezzemolo fresco |
7 Done | |
8 Done |