Chicken breast with cherry tomatoes

Chicken breast with cherry tomatoes

Share on social:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Portions
300g of Chicken breast
200g of Cherry tomatoes
2 tablespoons of Extra virgin olive oil
Salt and pepper to taste.

Nutritional Values

224
Kcal
4g
Carbohydrates
34g
Protein
8g
Fats

Un secondo super veloce da alternare alla solita fettina ai ferri

  • Portions 2
  • Easy

Ingredients

Proceedings

Share

Il petto di pollo coi pomodorini è un secondo super veloce ma diverso dalla solita fettina ai ferri.

Leggero, sano e gustoso, veloce da preparare e da abbinare ad una fonte di carboidrati come ad esempio del pane integrale o un piatto di pasta.

To prepare this dish, I used this pan

Share it on:

Proceedings

1
Done

Wash the cherry tomatoes and cut them into wedges

2
Done

Falli cuocere in una padella antiaderente dai bordi alti con dell'acqua, aggiustando di sale. io uso questa

3
Done

Nel mentre condisci il pollo con sale e pepe

4
Done

Quando i pomodorini saranno ammorbiditi, aggiungi il pollo in padella mescolando bene

5
Done

Cook the chicken thoroughly

6
Done

At the end of cooking, turn off the heat and add the oil, stirring well

7
Done

Also follow me on YouTube and Instagram!

Whole wheat pasta with zucchini au gratin
previous
Whole wheat pasta with zucchini au gratin
Whole wheat lemon shortbread
Next
Whole wheat lemon shortbread
Whole wheat pasta with zucchini au gratin
previous
Whole wheat pasta with zucchini au gratin
Whole wheat lemon shortbread
Next
Whole wheat lemon shortbread

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Find out how your data is processed.

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here