Fillet of Cod with Tomato and Olives

Fillet of Cod with Tomato and Olives

Share on social:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Portions
300g of Cod Fillets
400g of Tomato pulp
30g of Taggiasca Olives
Onion
2 Tablespoons of Extra virgin olive oil
Oregano
Garlic
Salt to taste.

Nutritional Values

280
kcal per Serving
6g
Carbohydrates
29g
Protein
15g
Fats
Features:
  • Gluten Free

Un secondo di pesce leggero e irresistibilmente gustoso

  • Portions 2
  • Easy

Ingredients

Proceedings

Share

Bella gente vi presento una ricetta che vi farà innamorare del merluzzo! Nonostante sia un pesce spesso sottovalutato per il suo sapore delicato, vi assicuro che questa preparazione lo renderà protagonista indiscusso del vostro pasto. 🌟

La combinazione di pomodoro succulento e olive saporite rende questo piatto un secondo di pesce leggero e irresistibilmente gustoso. E per un tocco finale? Del basilico fresco che profuma e arricchisce ogni boccone. 🌱

Se anche voi, come me, credete che ogni ingrediente abbia il suo momento di gloria, allora questa ricetta è per voi! E se avete dubbi sul merluzzo, fidatevi: parola di nutrizionista! 😉

Enjoy your meal and remember Always Loaded and Motivated!

Also find out how to make delicious cod meatballs in air fryer

📖 At the Table with the Nutritionist! THE BOOK🥗

Discover the secret to healthy and peaceful eating with my new book. Packed with tips, examples and diet recipes, it is the perfect companion for anyone who wants to learn how to eat in a balanced and tasty way.

Two unmissable offers just for you:

  1. 🛍 Buy now and start your journey to a healthier life.
  2. 🎁 Download for FREE the introduction ebook! A taste of the book with examples and exclusive recipes.

Don't miss this opportunity! Eating healthy has never been easier and more delicious.

RECOMMENDED ACCESSORIES FROM a tavola col nutrizionista. Visit our Store for all the deals!

Ultimo aggiornamento 2024-09-18 / Link di affiliazione / Immagini da Amazon Product Advertising API

Share it on:

Proceedings

1
Done

Chop the onion. You can do it in just a few moments with this kitchen accessory that will surely help you in a thousand occasions

2
Done

Falla cuocere in padella con l'olio

3
Done

Quando sarà traslucida, aggiungi la polpa di pomodoro allungata con un po' di acqua, l'origano, l'aglio (io ho usato quello in polvere), le olive e aggiusta di sale

4
Done

Fai cuocere col coperchio per alcuni minuti e quando il sugo sarà pronto, aggiungi i filetti di merluzzo

5
Done

Falli cuocere per qualche minuto e per un tocco in più, guarnisci con del basilico fresco

6
Done

Discover the secret to healthy and peaceful eating with my new book. Packed with tips, examples and diet recipes, it is the perfect companion for anyone who wants to learn how to eat in a balanced and tasty way

Offer
A Tavola col Nutrizionista. The diet to never be on a diet again
105 Reviews

Eggplant side dish recipe
previous
Eggplant, Onion, and Cherry Tomatoes: The Side-Dish That Will Revolutionize Your Dinners
chocolate muffins
Next
Chocolate Muffins: Where Sweetness Meets Nutrition
Eggplant side dish recipe
previous
Eggplant, Onion, and Cherry Tomatoes: The Side-Dish That Will Revolutionize Your Dinners
chocolate muffins
Next
Chocolate Muffins: Where Sweetness Meets Nutrition

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Find out how your data is processed.