https://atavolacolnutrizionista.it
  • Homepage
  • Chi sono
  • Blog
  • Categorie
    • Primi
    • Secondi di Carne
      • Ricette Petto di Pollo
    • Secondi di Pesce
    • Secondi Vegetariani
    • Ricette Friggitrice ad Aria
    • Dessert
      • Ricette Pancake
    • Piatti Unici
  • Accessori Cucina
  • Contatti
  • Studio Milano
  • Studio Bologna
  • Il mio Libro
  • Homepage
  • Chi sono
  • Blog
  • Categorie
    • Primi
    • Secondi di Carne
      • Ricette Petto di Pollo
    • Secondi di Pesce
    • Secondi Vegetariani
    • Ricette Friggitrice ad Aria
    • Dessert
      • Ricette Pancake
    • Piatti Unici
  • Accessori Cucina
  • Contatti
  • Studio Milano
  • Studio Bologna
  • Il mio Libro
  • Home
  • Single Recipe 3

Single Recipe 3

Welcome To Ranna





Juice

Kale, Quinoa, and Avocado Salad with Lemon Dijon Vinaigrette

The doner is a Turkish creation of meat, often lamb, but not necessarily so, that is seasoned, stacked in a cone shape, and cooked slowly on a vertical rotisserie. As the outer layers of the meat cooks, it’s shaved off and served in a pita or other flatbread with vegetables

  • 55 Mins
  • admin
  • 2 Like
  • 121
  • 0

READ MORE

  • Termini e condizioni
  • Informativa sulla Privacy
  • Accessori Cucina
  • Chi sono

A Tavola col Nutrizionista® è un marchio registrato | TUTTI I DIRITTI RISERVATI | © 2025 | P.Iva IT03561731203